Arbutus Club Enhancements

Client:  The Arbutus Club
Prime Consultant:  Omicron Architecture Engineering Construction Ltd.
Value:  $20,000,000

The Arbutus Club Enhancements project includes expansion of the club's services and parking with a new addition and the renovation of a number of areas within the existing building.  Established in 1964, this prestigious Vancouver landmark is located on Nanton Avenue, minutes from the downtown area.  The project involved the construction of a 3-level parking structure, which expands the club by 222 parking stalls and adds approximately 883m² of finished space.  The club also sought to renovate and expand approximately 418m² of existing space providing: a new laundry and maintenance facility; a new health and wellness facility and staff area; a new exterior zamboni access and snow melt pit for the curling rink; and the addition of a fitness area on the third level.  Kenaidan self-performed the 21,500m² of formwork and placed 5,800m³ of concrete.


Previous Project   Next Project